Nyheter

Ny sesong av den populære serien «Legion»

4. april 2018

«Legion» ble en stor kritikerfavoritt da den først dukket opp på tv i fjor. Serien er skapt av Noah Hawley («Fargo»), baserer seg på «X-Men»-universet, og er produsert i samarbeid med Marvel.

Les mer

Nyhet! Nå kan du velge inn serie-universet ABC Studios

20. mars 2018

Kvalifiserer du til å være en profesjonell seriemaraton-utøver? Da har vi en herlig nyhet som vil øke pulsen og få fart på svettepumpa. Nå får du nemlig ABC Studios som valgfritt innhold med nye Altibox TV.

Les mer

Serie-elskernes favoritter i NRK TV-appen

19. mars 2018

Uansett om du kjører asfalt- eller fjellpåske, har du NRK TV-appen tilgjengelig. NRKs arkiver inneholder mengder på mengder av godt innhold, men det er ikke alltid like enkelt å finne frem. Derfor har vi spurt de største serieelskerne i Altibox om gode serietips.

Les mer

Velg din påskekrim

15. mars 2018

Når britene skaper krim, blir det mørkt, dystert og mesterlig. I år er påskekrimmen dominert av britiske produksjoner, men en svensk serie har også meldt seg på i kampen om påsketitterne. Og vi vet jo at våre naboer i øst har god greie på den ulidelig spennende krimsjangeren. I Altibox Film og Serier er det tradisjonen tro nedsatte priser i påskekategorien både for barn og voksne.

Les mer

Se flere Oscar-favoritter i Altibox Film og Serier

6. mars 2018

The Shape Of Water ble Oscar-utdelingens store vinner. Den har premiere i Altibox Film og Serier 25. juni. Mens du venter kan du kose deg med en rekke andre vinnere og enormt gode nominerte.

Les mer

Rørende, sterkt og knivskarpt på FOX og National Geographic

2. mars 2018

Fra seriemesteren Ryan Murphy kommer den rørende, nervepirrende og sensasjonelle dramaserien '9-1-1', om amerikansk nødhjelp-personell. Gå heller ikke glipp verdenspremiere på dokumentarserien 'Jane'.

Les mer

Ari, Triana og halve kjendis-Norge: Dette kommer på TV 3 i mars

28. februar 2018

TV3 varter opp med noe for enhver smak i mars. Vi blir bedre kjent med hele Norges Ari Behn. Kjendisene samles på kjøkkenet i en brennheit batalje i Camp Kulinaris, mens nye, lettkledde og håpefulle deltagere sjekker inn på det skandaleomsuste hotellet i Mexico.

Les mer

Nytt på HBO Nordic i mars

28. februar 2018

I HBO Nordic dukker mange nye og kjente ansikter opp i mars. I Trust møter vi oljearvingen John Paul Getty III, The Good Fight returnerer med sesong 2 og Chuck Roads og co. vender tilbake i Billions, sesong 3.

Les mer

Premierer på TVNorge, FEM og MAX i mars

27. februar 2018

Stories from Norway med Ylvis-brødrene åpner tårekanalene og sliter på magemusklene – på den aller beste måten. Jon Almaas er også tilbake med en ny sesong av Praktisk Info og TVNorge gir deg også en dyptdykkende dokumentar om ubåt-mysteriet.

Les mer